Chleb Bananowy Jagodowy

Chleb Bananowy Jagodowy
Chleb bananowy jagodowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 48 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, banany, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Bananowy Jagodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar DNA tylko 2 patelnie Bochenek, 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2 lub 9x5x3 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać jajka, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać banany, śmietanę i wanilię. Beat until smooth. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą tylko do zwilżenia. Wymieszać z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Wlać do patelni.
6
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn