Chleb Bananowy Jagodowy
Chleb bananowy jagodowy to Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 48 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, banany, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym, Chleb Bananowy Jagodowy, oraz Chleb Bananowy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do niskiej pozycji, aby szczyty patelni znajdowały się w środku piekarnika.
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar DNA tylko 2 patelnie Bochenek, 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2 lub 9x5x3 cali.
W dużej misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać jajka, aż dobrze się wymieszają.
Dodać banany, śmietanę i wanilię. Beat until smooth. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą tylko do zwilżenia. Wymieszać z jagodami.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.