Chleb Bananowy Bezglutenowy

Chleb Bananowy Bezglutenowy
Bezglutenowy chleb bananowy to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mus jabłkowy, daktyle, banany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Bananowy (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), Chleb bananowy tost francuski z karmelizowanymi bananami (bezglutenowy, Paleo + bezmleczny), oraz Chleb Bananowy Bezglutenowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać 1 szklankę wrzącej wody na daktyle w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić na 10 minut.
4
Odcedzić i osuszyć.
5
Jajka lekko ubić trzepaczką w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubijamy banany i kolejne 3 składniki do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
W małej miseczce wymieszać mąkę z brązowego ryżu i kolejne 4 składniki. Delikatnie wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj, mieszając tylko do wymieszania. Delikatnie wymieszać z roztopionym masłem, orzechami włoskimi i daktylami. Wymieszać łyżką do lekko nasmarowanej patelni bochenkowej o wymiarach 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę do 1 godziny i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn