Chleb Bananowo-Daktylowy
Chleb bananowo-daktylowy jest bezmleczne przepis z 14 porcjami. Ten chleb ma 164 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mąki, mąki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Bananowy Chleb Daktylowy, Chleb Lniany Bananowo-Daktylowy, oraz Chleb bananowy słodzony daktylem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę i sól połączyć w misce.
Umieścić banana i 3 następne składniki w misce; ubić mikserem ze średnią prędkością do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do wilgotności. Mieszaj daty.
Wlać ciasto do patelni o wymiarach 8 x 4 cale pokrytej natryskiem do gotowania.
Połącz brązowy cukier, 2 łyżki mąki i cynamon w małej misce.
Pokroić na maśle blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Posypać równomiernie ciasto.
Piec w 350 przez 50 do 55 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.