Chińskie Żeberka
Przepis Chiński żeberka jest gotowy w około 6 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 127 g tłuszczu, oraz w sumie 1394 kalorii. Na $5.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Mieszanka krótki, cebula, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, Żeberka Krótkie, oraz BBQ krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać połowę żeber. Gotować, obracając często, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Przenieść do wolnej kuchenki. Powtórz z pozostałymi żebrami.
Dodaj cebulę, imbir i czosnek na patelni. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż cebula lekko zmięknie, 3 do 5 minut. Wymieszać z mąką i gotować przez 2 minuty. (
Mieszanina będzie bardzo sucha.)
Dodaj sos sojowy i bulion. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aby podnieść rumiane kawałki.
Zalać żeberka i gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 4 do 6 godzin.
Żeberka przełożyć na talerz i przykryć, aby się ogrzały. Odcedzić płyn do gotowania do rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, aż płyn lekko zgęstnieje, 10 do 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. SOS kadzi na żeberkach.
Podawać na gorąco z warzywami i gotowanym na parze białym ryżem, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.