Chińskie Frytki Z Bakłażanem
Chiński bakłażan frytki wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Ta przystawka ma 373 kalorie, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jajka, bakłażany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Chrupiące pieczone frytki z bakłażanem z sosem marinara (akan bakłażan parmezan frytki!), Frytki Z Bakłażanem, oraz Frytki Z Bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, wymieszać mąkę, mąka kukurydziana, pieprz cayenne, sól, i pieprz czarny.
Umieść jajka w osobnej misce.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kilka na raz zanurzyć kawałki bakłażana w jajku, a następnie w mieszaninie mąki, a następnie z powrotem do jajka iz powrotem do mieszaniny mąki. Bakłażan podsmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać natychmiast.