Chiński Nowy Rok Czekoladowe Cukierki

Chiński Nowy Rok Czekoladowe Cukierki
Przepis Chiński Nowy Rok Czekoladowe Cukierki może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 1 godzina. Na 78 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka chipsów toffi, makaron chow mein, półsłodkie chipsy czekoladowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 106 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Chiński Nowy Rok Ryż, oraz Chiński Nowy Rok Patelnia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło danie 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Roztopić czekoladę i chipsy z karmelu w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzeszkami ziemnymi. Wymieszaj makaron, aż wszystko będzie dobrze pokryte. Wcisnąć do przygotowanego naczynia. Schłodzić, aż zestaw; pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Lubanzi Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn