Chiński Kurczak Z Makaronem
Przepis chiński kurczak z makaronem jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 454 kalorie, 36g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz groszek śnieżny, piersi z kurczaka, makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Chińska Zupa Z Kurczakiem I Makaronem, Chińska Sałatka Z Kurczakiem I Makaronem, oraz Sałatka Z Makaronem Z Kurczaka Po Chińsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni brązowy kurczak w oleju, stale mieszając, aż soki uruchomić jasne.
Dodać cebulę, brokuły, marchew i groszek. Przykryj patelnię i parę przez 2 minuty.
Dodaj Chiński makaron i sos teriyaki. Makaron wymieszać z kurczakiem / mieszanką warzywną, upewniając się, że są pokryte sosem. Kiedy makaron więdną, podawać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.