Chiński kurczak i warzywa

Chiński kurczak i warzywa
Chiński kurczak i warzywa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pieprzu, wody, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj [Bezglutenowe ] chiński kurczak, warzywa i ryż miska z soi i anyżu Gwiazda Duszony kurczak, do makaronu smażonego z kurczakiem, grzybami Shitake i chińskimi warzywami, oraz Chińskie Warzywa W Pergaminie dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn