Chińska wieprzowina z grilla z Shiitake i Bok Choy
Chińska wieprzowina z grilla z Shiitake i Bok Choy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jeśli masz prażone orzeszki ziemne, ryż jaśminowy, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso.
Instrukcje
Wok ciepła lub duża patelnia na średnim ogniu; dodać 1 łyżeczka oleju i grzyby; gotować, mieszając, o 3 protokół.
Przenieść na płytę; przykryć.
Dodaj 1 łyżkę oleju do woka i gotuj wieprzowinę 2 minuty, często obracając. Wymieszać 2 łyżki hoisin i 1 łyżeczkę imbiru. Gotować, obracając, 2 minuty lub do gotowane przez.
Przenieść na płytę; przykryć.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę oleju do woka. Gotować bok choy z pozostałych 1 łyżeczka imbiru, mieszając często, 2 minuty lub aż prawie miękkie.
Dodaj 1/4 szklanki wody, sok grejpfrutowy, i pozostałe 1 łyżka hoisin; gotować 2 protokół lub do miękkości. Wyłącz ogrzewanie.
Ryż podzielić na 4 miski i top z wieprzowiny, pieczarki, bok choy, i grejpfruta.
Posypać orzeszkami ziemnymi i szczypiorkiem.