Chipsy Z Migdałów Kawowych
Chipsy z migdałów kawowych to deser, który serwuje 36. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 172 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 20 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wystarczy mieszanka mąki, soli, tłuszczu piekarskiego i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chipsy migdałowe z nadzieniem czekoladowo-migdałowym, Chipsy Kawowe, oraz Chipsy Kokosowo-Migdałowe.
Instrukcje
W dużej misce śmietanę i brązowy cukier na jasną i puszystą masę.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij kawę.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną, sól i 1 łyżeczkę cynamonu; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Dodaj migdały.
Upuść zaokrąglone łyżeczki 2 cale. osobno na niesmażone blachy do pieczenia.
Połącz cukier i pozostały cynamon; posyp ciasteczka. Lekko spłaszcz.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do twardości.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.