Chipsy Do Sałatek Jajecznych
Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 12 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz musztardę, jajka, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć jaj o 1 cal. Przykryć; podgrzać do wrzenia.
Wyjąć z ognia; odstawić na 15 minut.
Drenaż. Natychmiast umieść jaja w zimnej wodzie z kostkami lodu lub przeprowadź zimną wodę nad jajami, aż do całkowitego ostygnięcia.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°.
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; rozwiń na powierzchni roboczej.
Pokroić w 6 rzędów po 4 rzędy, tworząc 24 kawałki; umieścić na nieczystej dużej blasze ciastek.
Piec 4 do 5 minut lub do blatów są jasnobrązowe.
Usuń z arkusza cookie. Ochłodzić całkowicie, około 10 minut.
Jajka obrać; drobno posiekać. W małej misce wymieszać posiekane jajka, marchewkę, pieprz, dip i musztardę, aż do wymieszania. Łyżka skąpe mieszanki jaj na każdym pieczonym kawałku skorupy; udekorować gałązkami koperku.