Chipped Beef Dip
Chipped Beef Dip to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 395 kalorii, 13g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Mieszanka wołowiny, serek, Ranch Dressing mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 25%. Spróbuj Śmietana Chipsowana Wołowina, Chipped Beef on Toast, oraz Chipsowany Dip wołowo-cebulowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suszoną wołowinę opłucz w ciepłej wodzie, osusz papierowymi ręcznikami i pokrój na mniejsze kawałki.
Wymieszać wołowinę, zieloną cebulę, serek, śmietanę i ranczo dressing wymieszać w misce.
Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.