Chipotle Salsa
Przepis Chipotle Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje 38 centów za porcję. Ta przystawka ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów śliwkowych, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Taquera-Smoky Chipotle Avocado Salsa, Pikantna Pieczona Salsa Chipotle Salsa, oraz Chipotle pieczona dynia, grzyby i jarmuż Quesadillas z Chipotle Dynia Creman i Salsa jarmuż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć suszone chipotle w gorącej wodzie i odstawić, aż chiles będą miękkie, około 30 minutes.In blenderem, połącz wszystkie składniki, aż będą gładkie.Doprawić solą do smaku i podawać.Więcej przepisów na salsę na Food Republic: Salsa Verde Cruda
Salsa Ze Świeżych Pomidorów
Grillowana Salsa Ananasowa