Chipotle Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, wodę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Chipotle Rice, oraz Chipotle Rice Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wodę, masło, mielony chipotle chile, sól i świeżo zmielony czarny pieprz w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Masło
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać ryż, delikatnie wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 18 minut. Wymieszać z kolendrą.