Chipotle Mash Butternut
Chipotle Mash Butternut może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz chipotle w sosie adobo, mocno liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Yam ' N Butternut Squash Mash, Tłuszcz Z Dyni, oraz Tłuszcz Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą dynię pokroić wzdłuż na 4 kawałki; usunąć i wyrzucić nasiona. Doprowadzić squash i osolonej wody na pokrycie do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 15 do 18 minut lub do przetargu widłowego.
Odcedzić i ostudzić 15 minut. Squasha obrać i pokroić na duże kawałki.
Proces squash, twarożek, i następne 3 składniki w robocie kuchennym 30 sekund do 1 minuty lub do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki w razie potrzeby.
Dodaj kolendry i impuls 5 do 6 razy lub aż kolendry jest posiekany.
Przenieść mieszaninę squasha do miski mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 do 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając w odstępach 1-minutowych.