Chipotle Klopsiki
Chipotle klopsiki to דל פחמימות,zny danie główne. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 264 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, czosnek, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chipotle Klopsiki, Klopsiki Miodowo-Chipotlowe, oraz Chipotle-Klopsiki Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mleko i bułkę tartą.
Boczek gotować w 10-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe do osuszenia.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie gotować cebulę, czosnek, chipotles, kminek, i oregano w patelni, mieszając, aż cebula zmięknie, o 3 protokół.
Dodać wodę i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż woda odparuje, o 1 minutę. Wymieszać z mieszaniną okruchów chleba, następnie dodać zmielone mięso, jajko, pietruszkę, boczek i 1 łyżeczkę soli i dobrze wymieszać rękami.
Uformuj skąpe łyżki mieszanki mięsa w kulki i nawlecz 3 kulki 1/2 cala od siebie na każdy szaszłyk, układając szaszłyki na lekko naoliwionej patelni brojlerów. Broil 3 do 4 cali od ciepła (nie obracać) aż rumiane i gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Klopsiki mogą być formowane i szaszłykowane, ale nie gotowane, 1 dzień wcześniej i schłodzone.