Chipotle Coleslaw jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chile, cukier, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chipotle Coleslaw, Chipotle Coleslaw, oraz Smoky Chipotle Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj dressing: w średniej misce wymieszaj majonez, śmietanę, ocet, melasę, cukier, mielone chile, SOS adobo i 1 łyżeczkę. sól.
Wlać sos na warzywa, wrzucić dobrze i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut i do 4 godzin. Przed podaniem, dodać więcej soli, jeśli chcesz i rozrzucić pozostałe 1/4 szklanki posiekanej kolendry na górze.