Chipotle Chile, czarna fasola i rosół
Chipotle Chile, czarna fasola i rosół jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 300 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka fasoli, cebuli, salsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Czarnej Fasoli Ancho Chile, Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku do zupy, rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż się stopi, następnie dodać posiekaną żółtą cebulę i smażyć, aż będzie przezroczyste, o 4 protokół.Wymieszaj kminek, chipotle chili w proszku i Meksykańskie oregano do mieszaniny cebuli i masła, kontynuując gotowanie przez około jedną do dwóch minut.
Dodać bulion z kurczaka i salsę do cebuli, masła, kminku i oregano.
Dodaj ugotowanego kurczaka i czarną fasolę do garnka z zupą, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu przez około dziesięć do piętnastu minut.