Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina

Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina
Chinatown char Siu barbeque żeberka lub wieprzowina jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos hoisin, żeberka z tyłu dziecka, SOS char siu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Slow Cooker Chinese Pork vel char siu Pork, Char siu (chashao, cha siu lub char siew) , oraz Żeberka Z Grilla.

Instrukcje

1
Składniki marynaty połączyć w misce i dokładnie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść mięso w zamykanej plastikowej torbie (możesz potrzebować więcej niż jednego), dodaj marynatę, szczelnie zamknij i wrzuć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Podgrzej kuchenkę do 149°. (możesz również użyć piekarnika wewnętrznego. Wystarczy umieścić żebra na rusztie drucianym nad patelnią lub na patelni brojlerów.) Jeśli używasz grilla gazowego, wyłącz jeden lub dwa palniki i umieść mięso na chłodnych palnikach. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, ustaw go, Bankowość węgle z jednej strony do pośredniego gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wyjąć żeberka z marynaty i gotować przez około 1 godzinę; następnie pomalować kostną stronę żeber z warstwą miodu lub sosu char siu. Gotować przez 10 minut, spód do góry; następnie obrócić mięso do góry, pomalować więcej miodu lub sosu char siu, i gotować przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
5
Wyjąć żeberka, odstawić na 5 minut, pokroić w pojedyncze żeberka i podawać na gorąco, przyozdobione posiekanym świeżym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
6
From the Kansas City Barbeque Society Cookbook: 25th Anniversary Edition by Ardie A. Davis, Chef Paul Kirk, and Carolyn Wells. Copyright © 2010 by the Kansas City Barbeque Society. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing, LLC.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn