Chimichurri

Chimichurri
Przepis Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 11 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 23 centów za porcję. Ten sos ma 50 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Jeśli masz sól, mielony pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek, oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri).

Instrukcje

1
Kuchenka mikrofalowa 1/4 szklanki wody w wysokiej 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Dodaj pokruszony czerwony pieprz i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
3
Wlać przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ocet proces, następne 5 składników i 2 łyżki. wody w robocie kuchennym 5 do 10 sekund lub do kolendry drobno posiekane. Wymieszać z rozgniecioną czerwoną papryką. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
KolendraKolendra
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn