Chimichangas z kurczaka z grubym Guacamole
Chimichangas z kurczaka z grubym Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz awokado, fasolę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Flauta Z Kurczaka Z Grubym Guacamole, Chipotle udka z kurczaka z grubym Guacamole, oraz Chunky Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kurczaka, czarna fasola, 1/2 do 1 Puchar salsa, i kolendry w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; dobrze wymieszać. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na 100 procent mocy (wysoka) przez 1 do 2 minut lub do ogrzania.
Umieść około 1/2 szklanki mieszanki kurczaka tuż poniżej środka każdej tortilli. Fold dolnej krawędzi każdej tortilla się i nad nadzieniem. Złóż przeciwległe strony w i nad wypełnieniem.
Zwiń i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.*
Ogrzać około 1/2 cala oleju roślinnego na średnim ogniu do 365 stopni F w bardzo dużej patelni. Smażyć tortille wypełnione, kilka na raz, przez 3 do 4 minut lub aż złoty kolor, chrupiące, i podgrzewane przez, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Chimichangas podawać z grubym Guacamole, serem, dodatkową salsą i kwaśną śmietaną.
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wytrzyj wszelkie rozpryski oleju chusteczkami dezynfekującymi Clorox®**. Po zakończeniu przemyć ręce.]
Połącz pomidory, cebulę, czosnek i sok z limonki w średniej misce. Wymieszać w puree awokado do pożądanej konsystencji.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."