Chilijskie Okruchy Grzybów

Chilijskie Okruchy Grzybów
Chilijskie okruchy grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, marsala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Spróbuj Labraks Chilijski, Tilapia Chilijska, oraz Labraks Chilijski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce przykryć suszone grzyby wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Grzyby odcedzić, zastrzegając 2 łyżki płynu; upewnij się, że nie zawiera żadnego ziarna. Wycisnąć nadmiar płynu z grzybów, grubo posiekać i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
5
Dodać posiekane grzyby i czosnek i 2 łyżki Marsala i gotować, mieszając często, aż Marsala jest lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać bułkę tartą i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż do całkowitego wymieszania, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
7
Zeskrobać mieszaninę okruchów na dużą patelnię i wymieszać w pozostałej 1/2 łyżka Marsala i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i grzać na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż okruchy są lekko rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Zrób z wyprzedzeniem: okruchy można przechowywać w lodówce do 3 dni.
9
Podawać z: zapiekanymi piersiami z kurczaka (stuff około 1/2 szklanki pod skórką każdej z 6 piersi kurczaka) lub kotletami wieprzowymi (naciśnij 1/2 szklanki okruchów na każdy z 6 kotletów wieprzowych); makaronem, takim jak spaghetti, rigatoni lub fusilli (Wrzuć okruchy z ugotowanym makaronem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, masła, Marsali i parmezanu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Puszki KukurydzyPół Puszki Kukurydzy
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SpaghettiSpaghetti
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Uwagi: chilijskie grzyby Dzikie lub borowiki są dostępne w sklepach dla smakoszy lub wysyłkowo od marca aux Delices (888-547-5471).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn