Chilijskie Okruchy Grzybów
Chilijskie okruchy grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, marsala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 34%. Spróbuj Labraks Chilijski, Tilapia Chilijska, oraz Labraks Chilijski dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce przykryć suszone grzyby wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 20 minut.
Grzyby odcedzić, zastrzegając 2 łyżki płynu; upewnij się, że nie zawiera żadnego ziarna. Wycisnąć nadmiar płynu z grzybów, grubo posiekać i przenieść na talerz.
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 2 protokół.
Dodać posiekane grzyby i czosnek i 2 łyżki Marsala i gotować, mieszając często, aż Marsala jest lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Dodać bułkę tartą i kontynuować gotowanie, często mieszając, aż do całkowitego wymieszania, o 3 protokół.
Zeskrobać mieszaninę okruchów na dużą patelnię i wymieszać w pozostałej 1/2 łyżka Marsala i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i grzać na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż okruchy są lekko rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Zrób z wyprzedzeniem: okruchy można przechowywać w lodówce do 3 dni.
Podawać z: zapiekanymi piersiami z kurczaka (stuff około 1/2 szklanki pod skórką każdej z 6 piersi kurczaka) lub kotletami wieprzowymi (naciśnij 1/2 szklanki okruchów na każdy z 6 kotletów wieprzowych); makaronem, takim jak spaghetti, rigatoni lub fusilli (Wrzuć okruchy z ugotowanym makaronem, dodając trochę wody do gotowania makaronu, masła, Marsali i parmezanu).
Uwagi: chilijskie grzyby Dzikie lub borowiki są dostępne w sklepach dla smakoszy lub wysyłkowo od marca aux Delices (888-547-5471).