Chili z kurczakiem i serem
Kurczak i ser chili może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, crème fraîche, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Kubki Z Kurczakiem, Zielonym Chilli I Serem, Kremowa kasza serowa z chili, oraz Cukinia nadziewana kukurydzą, chili i serem (bezmięsna).
Instrukcje
Kurczaka opłukać i osuszyć. W 10-do 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, połączyć kurczaka, cebulę, pomidory, olej, czosnek i kminek. Mieszać często, aż kurczak będzie lekko różowy w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 6 do 10 minut.
Odstawić, aż kurczak będzie wystarczająco chłodny, aby go dotknąć, a następnie rozerwać mięso na strzępy. Wróć do pan.
Dodać paprykę, chili z puszki i ser; wymieszać.
Nosząc gumowe rękawice, przeciąć poblanos na pół wzdłuż. Nożem wyciąć grudkę nasion spod łodygi wewnątrz każdego chili, pozostawiając koniec łodygi na miejscu (tworząc filiżankę). Wyciągnąć i wyrzucić żyły.
Mieszanka kurczaka kopiec równo w połówkach chili. Ustaw chili w naoliwionej zapiekance 9-na 13-calowej, napełniając ją. Przykryć szczelnie folią.
Piec w piekarniku 375, aż poblanos będą miękkie po przekłuciu, około 35 minut.
Dodaj crme frache i sól do smaku.