Chili z kukurydzą i fasolą
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Chili z kukurydzy i fasoli. Ten przepis daje 16 porcji po 262 kalorie , 12 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, sok V8, mieszankę przypraw do chili i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 55 minut . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobre na Super Bowl . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 46% , to danie jest dobre. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na pierożki z kukurydzą, szczypiorkiem i cotiją w bulionie kukurydzianym z dodatkiem kokosa, chili z dynią i czarną fasolą z bulgurem oraz chili z kurczakiem i białą fasolą .
Instrukcje
W dużym garnku typu Dutch oven lub kociołku do zupy gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z mieszanką przypraw, fasolą, sokiem V8 i solą. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut.
Dodaj kukurydzę. Gotuj i mieszaj na małym ogniu przez 15 minut.