Chili Wieprzowo-Fasolowe Z Pierożkami Kukurydzianymi
Chili wieprzowo-fasolowe z pierogami kukurydzianymi to bezglutenowe danie główne. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, masło, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chili z pierożkami kukurydzianymi, Chili z pierożkami kukurydzianymi, oraz Pierogi wieprzowe z sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włóż fasolę do holenderskiego piekarnika lub dużego garnka i dodaj wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Fasolę odsączyć, wrzucić do garnka i przykryć wodą o ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj tymianek, liście laurowe i 4 zmiażdżone ząbki czosnku. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, odtłuszczając pianę, aż fasola zacznie mięknąć, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Tymczasem rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż złoty, o 5 protokół. Wymieszać mielony czosnek, chili w proszku, ancho chile w proszku, papryka, oregano, kminek i goździki; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać pokrojone w kostkę pomidory i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Przełożyć mieszankę pomidorową do garnka z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Dodać wieprzowinę i 1 łyżeczkę soli i wymieszać do połączenia. Doprowadzić tylko do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola i wieprzowina będą miękkie, o 2 godziny. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
W razie potrzeby dodaj wodę, aby schab był przykryty.) Wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Połączyć masę harina, roztopione masło i 1 łyżeczka soli w dużej misce. Wymieszać w 1 1/2 do 2 szklanki ciepłej wody, aby miękkie ciasto.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki, a następnie wciśnij kciuk do każdej z nich, aby utworzyć Kształt filiżanki. Przykryj folią, aż chili będzie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Połączyć pozostałe 2 zmiażdżone ząbki czosnku, kolendra, sok z limonki, 1 1/2 szklanki wody i 2 łyżeczki soli w blenderze i puree, aż będzie gładka. Wymieszać mieszaninę kolendry do chili. Delikatnie dodać pierogi (nie mieszać) i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane i twarde, 30 do 35 minut. Chili cienkie z odrobiną gorącej wody, w razie potrzeby. Chochle do misek i top z serem; podawać z wapna kliny i śmietany, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Klin Wapienny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego