Chili w misce z ciasteczek

Chili w misce z ciasteczek
Biscuit Bowl Chili to amerykańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 528 kalorii , 20 g białka i 24 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 2,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonej wołowiny, ketchupu, mąki kukurydzianej i sera cheddar. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 51% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Viennese Biscuit , Autumn In A Bowl Soup i Best Potato Cheese Soup in a bread bowl .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
2
Połóż dwie foremki do muffinek do góry nogami; spryskaj dna i boki ośmiu foremek na muffinki na zmianę. Na blacie roboczym rozwałkuj lub ugnieć ciasteczka na 4-calowe koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Posyp obie strony mąką kukurydzianą, lekko dociskając, aby ciasto się przykleiło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4
Ułóż ciasteczka w natłuszczonych foremkach na muffiny, formując ciasteczka wokół foremek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
5
Piecz 11-13 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostrożnie wyjmij miseczki z ciasteczkami z foremek; ostudź na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
Przepis Na Ciasto DyniowePrzepis Na Ciasto Dyniowe
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
6
Tymczasem na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, aż wołowina nie będzie już różowa; odcedź. Dodaj fasolę, sok V8, ketchup i przyprawy. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj pod przykryciem przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wióry DrzewneNamoczone Wióry Drzewne
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
3 średnie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkę (1-1/2 Szklanki)3 średnie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkę (1-1/2 Szklanki)
6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Pokrojonego W Kostkę Sera Cheddar Lub Do Smaku4 Uncje Pokrojonego W Kostkę Sera Cheddar Lub Do Smaku
7
Podawać w miseczkach na ciasteczka; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn