Chili Tylnej Klapy stada

Chili Tylnej Klapy stada
Chili Tylnej Klapy stada może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 907 kalorii, 55g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Mieszanka fasoli pinto, chili w proszku, navy beans i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Podobne przepisy to 6th Annual Chili Contest: wpis # 3-Titletown Tailgate Chili + cotygodniowe Menu, Klapa Tylna Chili, oraz Boilermaker Tylna Klapa Chili.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę, cebula, papryka, czosnek, przyprawa chili, chili w proszku, mielony kminek, cebula w proszku, i czosnek w proszku w dużym garnku na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1/3 Szklanki świeżo Wyciśniętego Soku Z Cytryny (2 Cytryny)1/3 Szklanki świeżo Wyciśniętego Soku Z Cytryny (2 Cytryny)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kminek MielonyKminek Mielony
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, pokruszone pomidory, duszone pomidory, navy beans, fasola chili, fasola pinto, fasola, czarna fasola, i black-Eyed peas w mieszaninie wołowiny; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż smaki mieszanka i chili jest rozgrzany przez, co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)Rot*el Lub Inna Marka Pieczone Na Ogniu Pokrojone W Kostkę Pomidory Z Chili (nie Odsączone)
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Fasola PintoFasola Pinto
Fasola GranatowaFasola Granatowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia88
Magazyn