Chili teksańskie
Teksańskie chili wymaga około 9 godzin i 25 minut od początku do końca. To danie główne ma 179 kalorii , 18 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny jest przeznaczony dla 18 osób i kosztuje 99 centów za porcję . Mieszanka marchewki, chili w proszku, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Super Bowl . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałbym, że trafił w dziesiątkę. To tani przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Ancho Chipotle Chili , 17 Bean White Chicken Chili iAsian Chicken and Broccoli With Chili Garlic Sauce .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż boczek, aż będzie chrupiący.
Przełóż na ręczniki papierowe, aby odsączyć. Podsmaż wołowinę na tłuszczu na średnim ogniu; odsącz.
Przełóż do wolnowaru o pojemności 5 qt; dodaj boczek i pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa, od czasu do czasu mieszając.