Chili Purée

Chili Purée
Przepis chili Purée jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 7 i kosztuje 12 centów za porcję. Ta zupa ma 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka california chili, szalotka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Stek z chili z Chimichurri na puree z pasternaku, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Chili do płukania. Zerwać i wyrzucić łodygi i wstrząsnąć jak najwięcej nasion, jak można. Nożyczkami pokrój chilli na kawałki o średnicy 1/2 cala i upuść na patelnię o pojemności od 1 do 2 litrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, szalotki i cynamon. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż chili są miękkie, 5 do 10 protokół. W blenderze mieszaj mieszankę, aż będzie gładka. Naciśnij czysty przez sitko ustawione nad miską. Wymieszać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Totus Tuus Cava z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava pokazuje jasne aromaty brzoskwini, cytryny i skórki pomarańczowej, z odrobiną lukrecji. Wino jest skoncentrowane, przyjemne w dotyku i gęste w ustach, o sypkim, kamienistym charakterze do smaku cytrusów, owoców pestkowych i anyżu. Pokazuje bogactwo i żywotność w ustach, a jasne wykończenie jest długie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn