Przepis Chili III jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Mieszanka wody, ziemniaków, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to 6th Annual Chili Contest: wpis # 3-Titletown Tailgate Chili + cotygodniowe Menu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć mieloną wołowinę i cebulę o 5 minut, lub aż cebula są prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić tłuszcz.
3
Dodaj puree pomidory, fasola, ziemniaki, chili w proszku, sól i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu około 30 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
Dodaj kolejną filiżankę wody, jeśli pożądane jest cieńsze chili.