Chili Crab w kubkach Won Ton
Przepis Chili Crab w kubkach Won Ton jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli wygrałeś Skórki ton, mieszankę musztardy z majonezem, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, Mini Kubki Krabowe, oraz Kubki Do Sałatek Krabowych.
Instrukcje
Lekko posmaruj 1 Stronę każdej skóry won ton olejem. Wyśrodkuj każdy kwadrat, Naoliwiony bok w dół, na kubku muffinowym (1 1/4 cala. w poprzek DNA). Delikatnie dociśnij skórę do linii kubka gładko; skóra będzie rozciągać się powyżej krawędzi patelni.
W 6 - do 8-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać 1/2 łyżeczki oleju i cebuli, aż cebula kuleje, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z chili, Krab, i musztarda-majonez.
Wypełnić każdy kubek wygrał ton jednakowo z mieszanki krabów.
Nadzienie posypać równomiernie serem.
Piec w piekarniku 350, aż brzegi skórek won ton będą złote i chrupiące, 8 do 10 minut (7 do 9 minut w piekarniku konwekcyjnym). Podnieś z patelni i podawaj na gorąco.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.