Chili Cheese Dip IV
Chili Cheese Dip IV może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 903 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, chipsy tortilla, chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Chicken Chili Dip Serowy, oraz Dip Z Serem Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, wymieszać chili bez fasoli, ser Cheddar, chunky salsa, i czarne oliwki.
Kuchenka mikrofalowa mieszaninę na wysokości około 3 minut, aż ser zaczyna się topić. Wymieszać mieszaninę i powrócić do kuchenki mikrofalowej. Kontynuuj gotowanie w kuchence mikrofalowej w odstępach 1 do 3 minut, aż dokładnie wymieszane i gorące.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego można spróbować to Campo Viejo Cava Brut rosé. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Jasny, błyszczący różowy kolor. Przyjemny i mocny na nosie z silną obecnością dojrzałych czerwonych jagód. Z ma zaokrąglone, przyjemne uczucie w ustach.