Chiles Rellenos Quiche

Need a bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Chiles Rellenos Quiche może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 26g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, jajka, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chiles Rellenos Quiche, Chiles Rellenos Quiche, oraz Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Posypać chiles, ser Cheddar i pieprz Jack ser równomiernie do naczynia do pieczenia. W dużej misce, beat mleka, Bisquick wymieszać i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Wymieszać z serem ricotta; łyżka równomiernie składniki w naczyniu do pieczenia.
Piec odkryte 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
Dekoruj pico de gallo i kolendrą.