Chiles Rellenos

Chiles Rellenos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Chiles Rellenos spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Mieszanka salsy, rodzynek, sera monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.

Instrukcje

1
Wytnij wzdłużnie szczelinę w każdym chile i ostrożnie zgarnij nasiona i żeberka. W średniej misce, połączyć fasolę, ser, rodzynki, salsa, i chili w proszku. Wypchaj paprykę nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
PaprykaPapryka
RodzynkiRodzynki
SerSer
FasolaFasola
Papryka ChiliPapryka Chili
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
NasionaNasiona
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Paprykę umieścić na grillu i gotować, obracając często, aż będą miękkie i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn