Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Chile-łosoś glazurowany miodem z dwoma sosami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka musztardy dijon, sól i pieprz, jalapeños i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Łosoś z sosami sojowo-miodowymi i Wasabi, Morela-Chile Glazurowany Łosoś, oraz Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż pomidory na patelni wraz z połową cebuli, 6 całe ząbki czosnku i jalapeos. Wymieszać z 2 łyżkami oleju i doprawić solą i pieprzem. Piecz przez około 35 minut, do miękkości.
Przełożyć warzywa do blendera i puree, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj sok z limonki, posiekaną kolendrę i 2 łyżki miodu i pulse do mieszania. Salsę Tomatillo przyprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski. Wypłukać blender.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W średnim rondlu podgrzać kolejne 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodać chipotle, kminek, posiekany czosnek i pozostałą cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Dodać fasolę z płynem i 1/4 szklanki wody i gotować na małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Przenieść mieszaninę czarnej fasoli do blendera i puree, aż będzie gładka. SOS doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. W małej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki miodu z ancho chile proszku i musztardy i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Łososia posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill strony skóry ryb w dół na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bardzo ostry, o 3 protokół. Gotować ryby z pozostałych 3 stron tylko do lekko zwęglone, 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Umyć łososia z chile-miód glazury i grill strony skóry do lekko karmelizowane, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Łyżka salsy tomatillo na talerzach i top z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
13
Udekoruj śmietaną i gałązkami kolendry i podawaj z sosem z czarnej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej Fasoli
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.