Chile Otwarte-Serowe Quesadillas
Otwarte Chile-ser Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz SOS adobo, ser Monterey jack, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Chile Z Otwartą Twarzą-Serowe Quesadillas, Chrupiące, Otwarte Quesadillas, oraz Chrupiące, Otwarte Quesadillas.
Instrukcje
Tortille posmaruj lekko oliwą z oliwek; nakłuj każdą tortillę kilka razy widelcem.
Tortille umieścić na 2 dużych blach do pieczenia.
Piec w 400 przez 6 minut lub do lekko rumiane i dmuchane.
Niech tortille ostygnie przed polewą.
Połącz ser i 5 kolejnych składników.
Masę serową posypać równomiernie tortillami.
Piec w temperaturze 400 przez 6 do 8 minut lub do rozpuszczenia sera.
Każdą tortillę pokroić na 6 klinów; ułożyć kliny na półmisku.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Casteller Cava Brut]()
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.