Chile i ryż serowy

Chile i ryż serowy
Chile i ser ryż jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 3 minuty. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz cebulę, ryż, meksykańską cremę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chile & Ser Ryż, Kurczak & Chile-Ryż Serowy, oraz Ser Chile Ryż Burritos.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w średniej wielkości ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę, i podsmażyć do półprzezroczystego, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać ryż i gotować, aż ryż jest nieprzezroczysty, o 10 protokół. Wymieszać wodę i ziarna kukurydzy, a następnie doprawić wodą solą i pieprzem do smaku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Rozgrzej brojlera. Za pomocą widelca, puch ryż i mieszać w posiekane poblanos.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Przenieść ryż do 7 przez 10-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Skropić śmietaną lub śmietaną i posypać serem. Broil aż do góry jest rumiane w miejscach i ser topi się, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Umieść chiles nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem i gotować, aż zostaną poczernione ze wszystkich stron. Włóż je do plastikowej torby i odstaw na 10 minut do pary, co ułatwi ich obieranie. Obrać, łodygi i nasiona chiles. Po obraniu chili można posiekać, pokroić w plasterki lub nadziewane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn