Chile-glazurowany łosoś z pomarańczową salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 148 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomarańczy, nasiona kopru włoskiego, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową, Morela-Chile Glazurowany Łosoś, oraz Chile - łosoś Polany miodem z dwoma sosami.
Instrukcje
1
Ostrym nożem pokroić skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie wyciąć odcinki wolne od błon, pozwalając im upuścić do miski. Wymieszaj pozostałe składniki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Łososia doprawić solą ze wszystkich stron. Ułóż na stojaku patelni brojlerów, boki skóry w dół, i broil około 4 cali od ciepła 4 minut. Łyżkę polewamy na wierzchu i rozkładamy na boki, następnie posypujemy nasionami kopru włoskiego i popękanym pieprzem. Broil aż glazura jest szampan i ryby jest po prostu gotowane przez, 2 do 3 minut więcej.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.