Chicken-Chile Enchilada Pie
Chicken-Chile Enchilada Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz kukurydzę z kernela, stare el chiles, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Chile Chicken Enchilada Dip, Zielony Chile Chicken Enchilada Stack, oraz Chicken Green Chile Enchilada Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść arkusz folii na Dolnym stojaku piekarnika, aby złapać wszelkie kapanie.
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 10-calowej patelni, wymieszać kurczaka, chiles i sos enchilada. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące i bąbelkowe.
Wlać do niełuskanego 9-calowego szklanego talerza ciasta.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i jajko do wymieszania. Wymieszaj kukurydzę. Łyżka na mieszance kurczaka.
Umieść talerz ciasta na stojaku nad folią.
Piec 22 do 27 minut lub aż wykałaczka włożona do polewy wyjdzie czysta. Top z serem i pomidorami.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.