Chicken-Chile Enchilada Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz kukurydzę z kernela, stare el chiles, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Chile Chicken Enchilada Dip, Zielony Chile Chicken Enchilada Stack, oraz Chicken Green Chile Enchilada Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść arkusz folii na Dolnym stojaku piekarnika, aby złapać wszelkie kapanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 10-calowej patelni, wymieszać kurczaka, chiles i sos enchilada. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Cały Kurczak
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
3
Wlać do niełuskanego 9-calowego szklanego talerza ciasta.
4
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i jajko do wymieszania. Wymieszaj kukurydzę. Łyżka na mieszance kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Cały Kurczak
Kukurydza
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Umieść talerz ciasta na stojaku nad folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Piec 22 do 27 minut lub aż wykałaczka włożona do polewy wyjdzie czysta. Top z serem i pomidorami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.