Chicken Carne Asada Tacos z marynowaną cebulą
Chicken Carne Asada Tacos z marynowaną cebulą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 453 kalorie, 39g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz nasiona kminku, sok pomarańczowy, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, oraz Carne Asada Tacos są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Cebulę umieścić w małym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; odcedzić i zanurzyć cebulę w lodowatej wodzie.
Cebulę odcedzić; dodać do mieszanki soku. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu.
Posypać kurczaka z oregano, kminek, sól, i pieprz; wrzucić do herbu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół lub aż rumiane i gotowe, mieszając od czasu do czasu.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel kurczaka równomiernie między tortille.
Cebulę odcedzić; podzielić równomiernie pomiędzy tortille. Każdą tortillę ułożyć 2 łyżkami awokado i 1 łyżką sera; złożyć.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.