Chex ® kwitnąca cebula z boczkiem Chipotle Dip

Chex ® kwitnąca cebula z boczkiem Chipotle Dip
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Chex ® Blooming Onions z bekonowym dipem Chipotle. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 275 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bekon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowa cebula kwitnąca Chex® z boczkiem Chipotle Dip, Cebula Kwitnąca Boczek Chex Mix®, oraz Kwitnąca Cebula.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki Dip w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Zmiażdżyć zboża. W dużej misce wymieszaj pokruszone zboża, mąkę, sól i przyprawy. W innej dużej misce ubij mleko i jajka trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Cut 1/2 cala off spiczasty koniec cebuli; obrać cebulę, pozostawiając dolnej łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Wytnij rdzeń o średnicy 1 cala ze środka cebuli. Używając bardzo ostrego, dużego noża, przeciąć środek cebuli do około trzech czwartych drogi w dół. Obrócić cebulę o 90 stopni i ponownie pokroić w X w poprzek pierwszego cięcia. Przekrój sekcje na pół, bardzo ostrożnie, aż cebula zostanie przecięta 16 razy. Nie przycinaj na dno cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Rozłóż "płatki" cebuli. Cebulę posmarować mieszanką zbóż, oddzielając płatki i posypując między nimi suchą powłoką. Cebulę zanurz w mieszance jajecznej, a następnie ponownie w mieszance zbożowej. To podwójne zanurzanie zapewnia dobrze pokrytą cebulę; część powłoki zmywa się podczas smażenia cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
CebulaCebula
JajkoJajko
6
Powtórz Krok 3 z pozostałą cebulą, mieszaniną zbóż i mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
CebulaCebula
JajkoJajko
7
W frytkownicy lub ciężkim rondlu umieść wystarczającą ilość oleju, aby przykryć cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Rozgrzać olej do temperatury 177°. za pomocą łyżki szczelinowej powoli umieść 1 powlekaną cebulę na raz w gorącym oleju. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać olej w temperaturze350. Smaż 3 minuty; obróć cebulę łyżką szczelinową. Smażyć 3 do 4 minut dłużej lub aż cebula będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
9
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Podawać na gorąco z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn