Chestnut Cottage Pie

Chestnut Cottage Pie
Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, Chestnut Cottage Pie może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz sól morską i pieprz, łyżki deserowe sok pomarańczowy, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wild mushroom & chestnut cottage pie, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu gotujemy kasztany przez 20 min w stock.In duży rondel gotować ziemniaki (w tym słodkie ziemniaki) do miękkości około 25 protokół.W międzyczasie ściągnij dolne liście z gałązek rozmarynu i drobno posiekaj.Rozmaryn i pozostałe warzywa podsmażyć, posiekane daktyle i ekstrakt drożdżowy z oliwą z oliwek i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt DrożdżowyEkstrakt Drożdżowy
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
DaktyleDaktyle
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj to do kasztanów i ich soku (który powinien być teraz głównie nasiąknięty przez kasztany) i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Podgrzać mleko sojowe i zmiksować je z olejem blenderem ręcznym (nie trzepaczką). Podczas mieszania dodaj sok z limonki, aby emulgować olej i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Podawać w doniczkach z chrupiącą zieloną sałatką.
2
Udekoruj, wbijając gałązkę przyciętego rozmarynu do każdego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreowegański bulion w proszkuwegański bulion w proszku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoproszek karobowyproszek karobowy1marchewka posiekanamarchewka posiekana1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.125 g posiekanego kalafiora125 g posiekanego kalafiora1981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.200 g kasztanów konserwowych lub mrożonych200 g kasztanów konserwowych lub mrożonych12 łyżeczki czosnku w proszkumąka kukurydzianamąka kukurydziana1małecukinia posiekana (cukinia)cukinia posiekana (cukinia)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekane daktyleposiekane daktyle1ząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany1zielony pieprz, rdzeniowy, deseeded i choppedzielony pieprz, rdzeniowy, deseeded i chopped12 łyżeczki czosnku w proszkusok z limonki (limonka)sok z limonki (limonka)4fl. oz.s125 ml jabłkowego słodzonego mleka sojowego125 ml jabłkowego słodzonego mleka sojowego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczarny pasek melasaczarny pasek melasa1łyżka deserowa musztardyłyżka deserowa musztardy12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2cebula posiekanacebula posiekana2łyżki deserowe sok pomarańczowyłyżki deserowe sok pomarańczowy12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.125 g mrożonego groszku125 g mrożonego groszku5ziemniaki ekologiczne (dobre do zacierania), szorowane i posiekaneziemniaki ekologiczne (dobre do zacierania), szorowane i posiekane4fl. oz.sOlej rzepakowy 125 mlOlej rzepakowy 125 ml1papryka czerwona, rdzeniowana, deseeded i posiekanapapryka czerwona, rdzeniowana, deseeded i posiekana6gałązkibezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą6krewetki i żyłkisól morska i czarny pieprzsól morska i czarny pieprz1słodkie ziemniaki, szorowane i posiekanesłodkie ziemniaki, szorowane i posiekane1łyżka deserowa przecier pomidorowyłyżka deserowa przecier pomidorowy6pomidory, posiekanepomidory, posiekane1Średnia żółta cebula, posiekana(1 kufel) bulion warzywny(1 kufel) bulion warzywny12 łyżeczki czosnku w proszkuekstrakt drożdżowy (technicznie MSG, może zastąpić trochę soli)ekstrakt drożdżowy (technicznie MSG, może zastąpić trochę soli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn