Cherry chocolate Pavlova

Cherry chocolate Pavlova
Jeśli masz w pobliżu 2 godziny do spędzenia w kuchni, Cherry chocolate Pavlova może być wybitnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 96 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, ocet winny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chocolate Cherry Pavlova, Czekolada Pavlova Z Mleczną Czekoladą Krem Kawowy, oraz Czekoladowa Pavlova Z Czekoladowym Musem Mascarpone I Świeżym Be.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Białka ubić, aż utworzą sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, kilka łyżek na raz, upewniając się, że naprawdę dobrze ubijasz między każdym dodatkiem. Po dodaniu całego cukru, ubijaj przez kilka minut, aż mieszanina będzie naprawdę gruba i błyszcząca i wygląda trochę jak pianka do golenia. Ostrożnie wymieszać mąkę kukurydzianą, ocet, proszek kakaowy i czekoladę dużą metalową łyżką, tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Oderwij arkusz pergaminu do pieczenia i użyj do pokrycia blachy do pieczenia. Zaznacz na papierze okrąg o średnicy 25 cm. Łyżka na mieszaninie bezowej, wirując w kółko, budując trochę boki, gotowy do utrzymania nadzienia. Gotować 1 godz. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
W dużej misce ubijamy podwójną śmietanę i cukier puder, aż do uzyskania miękkich szczytów. Łyżka kompot wiśniowy na bezę, dolać na śmietanę, a następnie obracać wokół. Ułóż kilka świeżych wiśni na wierzchu, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
KompotKompot
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Pavlova świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn