Jeśli masz w pobliżu 2 godziny do spędzenia w kuchni, Cherry chocolate Pavlova może być wybitnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 96 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, ocet winny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chocolate Cherry Pavlova, Czekolada Pavlova Z Mleczną Czekoladą Krem Kawowy, oraz Czekoladowa Pavlova Z Czekoladowym Musem Mascarpone I Świeżym Be.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Białka ubić, aż utworzą sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, kilka łyżek na raz, upewniając się, że naprawdę dobrze ubijasz między każdym dodatkiem. Po dodaniu całego cukru, ubijaj przez kilka minut, aż mieszanina będzie naprawdę gruba i błyszcząca i wygląda trochę jak pianka do golenia. Ostrożnie wymieszać mąkę kukurydzianą, ocet, proszek kakaowy i czekoladę dużą metalową łyżką, tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Oderwij arkusz pergaminu do pieczenia i użyj do pokrycia blachy do pieczenia. Zaznacz na papierze okrąg o średnicy 25 cm. Łyżka na mieszaninie bezowej, wirując w kółko, budując trochę boki, gotowy do utrzymania nadzienia. Gotować 1 godz. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
W dużej misce ubijamy podwójną śmietanę i cukier puder, aż do uzyskania miękkich szczytów. Łyżka kompot wiśniowy na bezę, dolać na śmietanę, a następnie obracać wokół. Ułóż kilka świeżych wiśni na wierzchu, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny Krem
żółty Owocowy Roll-up
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Kompot
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pavlova świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.