Cherry Choco-Chip Cake Valerie
Ciasto Valerie Cherry Choco-Chip może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 58 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, ciasto wiśniowe mix, instant vanilla pudding mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Out-of-this-Galaxy Choco-Cherry Chip Ice Cream, Ciasto Choco-o-cherry, oraz Orange Choco Chip Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać ciasto mix, pudding mix, olej, jajka, i śmietany lub jogurtu w dużej misce do mieszania. Z mikserem przy niskiej prędkości, mieszanka tylko nawilżyć, skrobanie boki miski często. Następnie beat ze średnią prędkością przez 4 minuty.
Wymieszać w miniaturowych czekoladowych chipsów i orzechów pekan.
Wlać ciasto do 2 wysmarowane i mąki (lub substytut cukru granulowanego na mąkę) 9 x 5-calowe patelnie Bochenek.
Połączyć składniki polewające i posypać równomiernie na cieście.
Piec przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu przez 15 minut.
Wyjąć z patelni i zakończyć chłodzenie na stojakach z drutu.