Cherry Almond Caramel Apple Explosion

Cherry Almond Caramel Apple Explosion to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. 35 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Mieszanka migdałów, indywidualnie owinięte karmelki, drewniane patyczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Spróbuj Cherry Almond Caramel Apple Explosion, Wielkanoc Wiśnia Wybuch Roll, oraz Tort Krecik z lodami wiśniowo-migdałowymi, Tamaryndowcem Anglaise i pomarańczowym karmelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż drewniane patyczki 3/4 drogi do końca łodygi każdego jabłka.
Jabłka ułożyć na blasze pokrytej lekko nasmarowaną folią aluminiową.
Umieść chipsy czekoladowe w misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej w odstępach 30 sekund, mieszając między nimi, aż czekolada stopi się i będzie gładka. Odstawić.
Połącz karmelki i wodę w rondlu na małym ogniu. Gotować, często mieszając, aż karmel topi się i będzie gładki. Wymieszać wanilią. Zanurz każde jabłko w karmelu i delikatnie Uruchom jabłka wokół wewnątrz rondla, aby zeskrobać część karmelu. Nadmiar karmelu zeskrobać z dna jabłek z boku rondla.
Jabłka zwijamy w mieszance wiśni i migdałów.
Umieścić na folii aluminiowej. Łyżką polać jabłka czekoladą. Jeśli czekolada jest zbyt gęsta, cienka, mieszając z odrobiną oleju roślinnego. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.