Chef Race: Sum z mąki kukurydzianej z ryżem pomidorowo-Cukiniowym i rzodkiewką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Chef Race: Sum z mąki kukurydzianej z ryżem pomidorowo-Cukiniowym i rzodkiewką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1541 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $7.94 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz kminek, rzodkiewki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sum Z Mąki Kukurydzianej, Sum Z Mąki Kukurydzianej, oraz Sum Z Mąki Kukurydzianej.
Instrukcje
1
Zrobić ryż: doprowadzić wywar lub wodę do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać z ryżem, masłem i solą. Przykryj szczelnie i usuń do najniższego możliwego ciepła. Gotować przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Zdjąć z ognia. Odstawić na 5 minut.Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podsmażyć cebulę na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać cukinię i nadal smażyć, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać w pomidory, kminek, papryka, i chili w proszku. Smażyć na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory uwolniły swoje soki, o 7 protokół.Napełnij ryż widelcem i przenieś na patelnię mieszanką pomidorową. Wymieszać, aby połączyć. Off ciepła, dodać sok z cytryny i kolendry. Smak przypraw.Dodać slaw: połączyć wszystkie składniki w średniej misce do mieszania. Wrzuć do momentu włączenia. Smak do przypraw i dodać więcej soli w razie potrzeby.Zrób rybę: ułóż filety z Suma w płytkiej misce lub naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Uncje Płynu świeżej Wody
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Maślankę polać rybą. Marynować przez 10 minut.Przykryj żeliwną patelnię obfitą warstwą oliwy z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Mąkę kukurydzianą ułożyć na talerzu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
7
Usuń suma z maślanki i zagłębiaj go w mączce kukurydzianej po obu stronach, wytrząsając nadmiar. Gdy patelnia pali, dodaj filety sumowe. Smażyć z obu stron na złoty kolor i bardzo chrupiące, około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Gdy suma jest wystarczająco chłodna, aby dotknąć, pokrój każdy filet na dwie pieces.To podawać, umieścić dwie szklanki ryżu na każdym talerzu i top z dwoma kawałkami sumów. Używając łyżki szczelinowej i pozostawiając jak najwięcej soku w misce do mieszania, miarka o filiżance slaw na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
9
Udekoruj świeżą posiekaną natką pietruszki i kilkoma dodatkowymi pokrojonymi w plasterki rzodkiewkami. Ciesz się natychmiast!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.