Cheesy Vegetable Chowder

Cheesy Vegetable Chowder
Cheesy Vegetable Chowder może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Jeśli masz paprykę, ziemniaki, kukurydzę z kernela i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheesy Vegetable Chowder, Cheesy Vegetable Chowder, oraz Cheesy Vegetable Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników zagotować w holenderskim piekarniku. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do ziemniaków jest miękka. Wymieszać kukurydzę; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Gotować, ciągle mieszając, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wymieszać mleko i kolejne 5 składników. Gotować, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści. Stopniowo mieszaj mieszaninę serową w mieszaninę warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
MlekoMleko
4
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zupa zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
5
W razie potrzeby udekorować i podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn