Cheesy Egg Breakfast Tacos

Cheesy Egg Breakfast Tacos
Przepis Cheesy egg breakfast Tacos jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Jeśli masz masło, muszle taco stand ' n, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Śniadanie Tacos z serem-konopie-jajecznica Tofu, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Wegetariańskie Śniadanie Jajko Burritos.

Instrukcje

1
W średniej misce, ubić jajka i sos do gotowania z trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu, aż masło zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanina zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś gotowane porcje za pomocą szpatułki, aby cienka, niegotowana część mogła spłynąć na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jaja są zagęszczone w całym, ale nadal wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Tymczasem podgrzej skorupy taco zgodnie z zaleceniami na pudełku. Łyżka około 1/4 szklanki mieszaniny jaj i 2 łyżki sera do każdej skorupki taco. Top z awokado, salsa i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn