Cheesy Beef & Bakłażan Lasagna
Cheesy Beef & bakłażan lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz philadelphia chive & onion cream cheese spread, czosnek, italian* five cheese blend i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lasagne (wołowina i bakłażan), Lekka lasagne z wołowiną i bakłażanem, oraz Bogata lasagne z wołowiną i bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Bakłażan mikrofalowy w dużej misce do mikrofali na wysokości 6 do 7 min. albo do przetargu.
Tymczasem brązowe mięso z cebulą i czosnkiem na dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj sos do makaronu, serek topiony, mleko i bakłażan; dobrze wymieszać. Gotować i mieszać 2 do 3 min. lub aż do przegrzania.
Rozprowadzić około 1-1 / 2 filiżanki sosu na dnie 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania; przykryć 5 makaronem. Powtórz warstwy dwa razy. Top z pozostałym sosem, rozdrobnionym serem i parmezanem. Kryć się.
Piec 1 godzinę, przez ostatnie 15 min.
Odstawić 10 min. przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo