Cheeseburgery Nadziewane Grzybami
Cheeseburgery nadziewane grzybami wymagają około 40 minut od początku do końca. Za 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 18g tłuszczu i w sumie 442 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu stekowego, pasków bekonu, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Z łyżką ocena 49%, to danie jest solidne. Cheeseburgery Nadziewane Grzybami, Cheeseburgery Grzybowe, oraz Cheeseburgery z boczkiem i grzybami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, od czasu do czasu mieszając.
Wyjmij łyżką cedzakową; odcedź na ręcznikach papierowych. Gotuj i mieszaj pieczarki, cebulę i paprykę w kapiących boczkach do miękkości. Używając łyżki cedzakowej, wyjmij do małej miski; całkowicie ostudzić. Dodać boczek.
W dużej misce wymieszaj wołowinę, SOS stekowy i przyprawioną sól, lekko, ale dokładnie mieszając. Uformuj 16 cienkich placków. Osiem najlepszych pasztecików z serem, składanych na serze, aby zmieścić się w granicach 3/4 cala krawędzi.
Posmaruj mieszanką grzybów. Na wierzch z pozostałymi pasztecikami, dociskając krawędzie, aby zamknąć nadzienie.
Grilluj hamburgery, bez przykrycia, na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ciepła 5-6 minut z każdej strony lub do termometru włożonego do porcji mięsa odczytuje 160°.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na cheeseburgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Harris Vineyard znajduje się w zachodnim Oakville, na wschód od Branding Iron Vineyard. Pięć akrów Nickel & Nickel składa się z dwóch bloków, które oferują Południową ekspozycję i glebę żwirowej gliny gliniastej. Przerzedzające przejścia pozwalają każdemu klastrowi swobodnie zwisać, optymalizując system krat i wykorzystując ciepły klimat, aby osiągnąć pełną dojrzałość.Harris Merlot jest bardzo spójny od rocznika do rocznika, a to wino nie jest wyjątkiem. Piękne owoce jagodowe i śliwkowe łączą się ze smakami szałwii, cygara, ziemi i suszonego zioła. Ten rocznik ma atrakcyjny zakurzony element, a Dąb dodaje nutę zwęglenia. Jedwabista konsystencja i okrągłe taniny przenoszą te smaki do długiego, zrównoważonego wykończenia.